Repeat Client – New House

Project located in West Hartford.

A repeat client with a new home and making major changes to it inside and out.   The project included brick facing the front steps, new walkway with recycled bluestone, plantings, and lawn installation.

Front yard Before:

After:

Backyard Before:

After:

Thanks for looking!  Call us today!

Advertisements

~ by earthlandscape on April 29, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: